Blogoverzicht

7 februari - De dag nadat.....

....ik genomineerd werd voor Zakenvrouw van de Hoeksche Waard 2016. Of liever gezegd...de wéken er na.

5 december - Laatste Sintpakket

Binnen Van der Sijde Hout is het jarenlang een traditie geweest, een Sintpakket aan onze klanten als blijk van waardering. Aan deze traditie komt een einde en wij gaan in 2016 zeker iets nieuws verzinnen om onze klanten te verrassen en...

1 mei - Wat betekent vrijheid voor jou?

Toen iemand onlangs aan mij vroeg : "Wat betekent vrijheid voor jou?" Moest ik denken aan een artikel in de Elsevier van Dr.

26 maart - Deelname Alp d'Huzes

Op 4 juni a.s. gaat onze verkoopadviseur, Jaco Bongers, de Alpe d'Huez bedwingen voor het goede doel.

30 november - dank u, Sinterklaasje!

Het is inmiddels traditie, de Sint zoekt ons op in Strijen. Hij levert daar zijn pakketten af, zodat wij ze rond kunnen "rijen"....

31 oktober - Neem de tijd!

Ik heb sinds kort weer een nieuw motto...."Tussen nu en morgen ligt nog een hele tijd". Het is een uitspraak van Goethe en ik zag 'm op het kaartje in de Flow.

30 september - "Hout" toch op man!!

De afgelopen maanden heb ik regelmatig rond de tafel gezeten met ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Veelal vriendelijke en bevlogen mensen uit allerlei branches.

29 augustus - Murphy's law

Speciaal voor de verkoop van elektrische auto's heeft Renault leuke charmante dames aangenomen. Elektrisch rijden is namelijk niet stoer en mannelijk en het schijnt bij veel mannelijke verkopers nogal wat weerstand op te roepen.

18 juli - Kent ons ons wel?

Hersenspinsels over ons kent ons, een bedrijf wat nooit nee zegt en het effect (of juist uitblijven daarvan) van sponsoring.

13 juni - Oranje Koorts

Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van voetbal. Eerlijk gezegd vind ik de meeste profvoetballers onvolwassen, over het paard getilde, jankers die loon vóór prestatie krijgen, wat niet echt een stimulans is gebleken voor het leveren...

28 mei - Na Hemelvaart gesloten

Wel of niet open op de vrijdag na Hemelvaartsdag? Ieder jaar opnieuw een moeilijke afweging. Dit jaar zijn wij gesloten en wij hopen dat we met dit besluit niet al te veel klanten gaan teleurstellen.

13 mei The making off....

Vandaag hebben wij via social media onze nieuwe bedrijfsfilm gelanceerd. Niet alleen voor de fun maar ook omdat wij een statement willen maken...

5 mei Bevrijdingsdag

Goed om bij stil te staan, en niet alleen op 5 mei. Mooi moment om een stukje te plaatsen uit ons Jubileumboek over ons bedrijf en de familie van der Sijde ten tijden van de tweede wereldoorlog.

Geld tellen voor Thailand

Mijn nichtje, Maaike (tevens bonusdochter van Goris), zit op het VWO in Oud-Beijerland. Op 17 juli vertrekt zij voor een schoolproject naar Thailand.

Geen 1 april grap

Het is al een paar weken prachtig weer. En daar zijn wij ook erg blij mee! Het is lekker druk maar qua bezetting lopen we soms een beetje klem. 

Van der Sijde Hout van Oranje

Als nomade-werker heb ik geen vaste werktijden en werkplek. Zo kwam het dat ik op zondag 9 februari thuis op mijn laptop aan het werk was en tegelijkertijd op tv de Olympische Spelen in Sotsji volgde.