Update 18 maart 2020, 17.00 uur

Beste relatie,

Maatregelen vanwege het corona-virus bij VanderSijde Hout 

Hoewel wij blij zijn dat iedereen zich onder deze bijzondere omstandigheden op klus- en tuinactiviteiten stort, loopt de druk bij onze eigen medewerkers erg hoog op. Ook wij werken momenteel met een beperkte bezetting en proberen voor u en onze medewerkers een veilige omgeving te creëren. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en het rivm.

Wij zijn gewoon open, maar hanteren vanaf nu aangepaste openingstijden. Wij zijn geopend van 07.30 uur tot 12.30 uur maar alleen voor leveringen en het afhalen van vooraf opgegeven bestellingen. De middag hebben wij hard nodig om onze bestellingen op tijd te kunnen verwerken en klaarleggen.

Dat betekent dat we vanaf nu in ons en uw belang:

- alléén nog op bestelling werken
- niet meer dan 2 bezoekers tegelijk in onze winkel toelaten
- u vragen om zo kort mogelijk in onze winkel te verblijven
- u vragen om contactloos of per pin te betalen
- u vragen een veilige afstand van 1,5 meter aan te houden
- geen handcontact te hebben

U kunt uw bestellingen tussen 07.30 en 12.30 uur doorgeven via info@vandersijdehout.nl

Na overleg met ons over de levertijd of afhaaltijd,  kunt u uw bestellingen tussen 07.30 - 12.30 uur afhalen. Vooralsnog blijft de mogelijkheid tot het afhalen van uw bestelling bij onze buren,  Zandhandel Hoekschewaard, op vrijdagmiddag en zaterdagmorgen (tot 11.00 uur) nog van kracht.

Stel al uw vragen (offertes, bestellingen, advies) via info@vandersijdehout.nl. Wij zullen dit onderling verdelen zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wij beoordelen de genomen maatregelen van dag tot dag en passen aan waar nodig. Wij rekenen op uw begrip. Zodra de situatie dat toelaat, trekken we de genomen maatregelen weer in. We maken dat bekend via onze website en social media kanalen.

Wij wensen iedereen veel succes en sterkte de komende tijd.
Pas goed op jezelf en let op elkaar.

Namens alle houtkenners van Van der Sijde Hout,
Ageeth van der Sijde