Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Ageeth

Maak kennis met onze houtkenner Ageeth van der Sijde. Teamlid sinds 1994 en vanaf 2004  als directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise: 
    Met haar visionaire blik staat Ageeth open voor nieuwe ontwikkelingen bij veranderende omstandigheden. Met een frisse kijk zet ze dan ook regelmatig een nieuwe koers uit om het bedrijf bij de tijd te houden en durft daarbij ook minder voor de hand liggende stappen te zetten.
  • Wordt blij van: 
    Heeft plezier in het verbinden van klanten, medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners in de Hoeksche Waard om met elkaar tot de beste resultaten te komen. Haar dag is goed als het team en de klanten blij zijn. 
  • Typisch Ageeth: 
    Met het motto: “Een leven lang leren, dat gun ik iedereen”, daagt ze teamleden uit de beste versie van zichzelf te laten zien. Mensgericht als ze is, zorgt ze ervoor dat iedereen doet wat het beste bij hem of haar past. 

Het betere buitenleven? 

“Buiten in de natuur zijn is voor mij echt noodzakelijk om mezelf weer op te laden. Maar ook om creatieve ideeën op te doen om in de hectiek van het ondernemerschap de beste weg vooruit te blijven vinden. In m’n vrije tijd ben ik vaak te vinden op eigen terrein, in de tuin of in de wei tussen de paarden. Ook wandel ik elke dag wel even met onze hond in de polder.Vaak denk ik dan na over hoe je als mens verbinding maakt met buiten en kunt samenwerken met de natuur.

Favoriete buitenproject? 

Ageeth: “Welke resultaten hebben we als team voor onze klanten bereikt en wat zijn onze plannen voor de toekomst? Meerdere keren per jaar denken we hier tijdens een zeepkistsessie over na, bij voorkeur op een inspirerende locatie van een van onze netwerkpartners. De laatste keer waren we opDe Peerdegaerdt. Een dankbare afnemer van ons schade- of afvalhout voor het maken van insectenhotels of het opknappen van dierenverblijven en afrasteringen. Ook zijn wij sponsor van hunToffe Peren Club, opgezet voor kinderen die dagelijks weinig groen om zich heen hebben. Met deze club wil De Peerdegaerdt kinderen, organisaties en natuur met elkaar verbinden. En missie die ook mooi aansluit bij die van ons eigen team: mensen verbinden met buiten.”

Brandende vraag?

Ageeth en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook. 

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners