Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Annefloor

Maak kennis met onze houtkenner van de maand januari: Annefloor van der Sijde. Teamlid sinds 2019 en verantwoordelijk voor inkoop van ijzerwaren, communicatie en vitaliteit van het team bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
  • Allround als ze is, wisselt Annefloor haar werkzaamheden af. Geeft met social media een gezicht aan Van der Sijde Hout en verdiept zich graag in de laatste houttrends. Daarnaast zorgt ze er voor dat de ijzerwaren in de winkel op orde zijn.
  • Wordt blij van:
  • Denkt het liefst mee in wat je als werkgever en werknemer kan doen om gezond, productief en met plezier aan het werk te zijn. In haar vrije tijd studeert ze voor vitaliteitscoach. Haar gezonde tussendoortjes inspireren collega’s goed voor zichzelf te zorgen met verantwoorde voeding.   
  • Typisch Annefloor:
  • Met het motto: ”Als de zon schijnt is alles fijner, want problemen lijken dan zoveel kleiner”, is Annefloor het zonnetje op de werkvloer. Oprecht, loyaal en belangstellend als ze is, draagt ze graag bij aan een hecht, op elkaar ingespeeld en samenwerkend team. 

Het betere buitenleven?

Annefloor: “Ik word gelukkig van gezellig samenzijn met vrienden. In onze tuin maakten m’n vriend en ik dan ook een knus hoekje met een houten vlonder en bloembakken waar we tijdens mooie dagen barbecueën. Mijn droom is een buitenkeuken van hout, net zoals bij Goris en Claudia thuis. En als ik voor anderen smakelijke en verantwoorde gerechten kan maken, is voor mij het buitenleven compleet. Daarnaast wandel en sport ik graag buiten. Vooral aan zee voel ik me heerlijk. Omdat ik naast m’n werk studeer voor vitaliteitscoach, zijn die buitenmomenten vooral belangrijk om m’n hoofd even leeg te maken van alle informatie.”

Favoriete buitenproject?

Annefloor: “Mijn favoriete buitenprojecten zijn mooi ingerichte tuinen. Zoals deze moderne zitkuil met sierbestrating in een particuliere tuin, gemaakt door Allgroen. Een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken uit Dordrecht, waarmee wij graag samenwerken. In een particuliere tuin aan het water maakten zij buiten bijzonder met een schutting, zitkuil en vlonder van Cumaru-hardhout. De planken zijn zonder rondingen op maat geschaafd. Dit wordt ook wel ‘Ship-Lap’ genoemd en zorgt ervoor dat de planken zonder naden nauw op elkaar aansluiten. Cumaru vind ik persoonlijk een van de mooiste houtsoorten. Het heeft een prachtige vlamtekening en de kleur varieert van geel tot rood. Zo’n schutting gaat ook nog eens heel lang mee want Cumaru zit in de top van de duurzaamheidsklassen vanwege zijn sterkte.”

Brandende vraag?

Annefloor en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook. 

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners