Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Brandon

Maak kennis met onze houtkenner Brandon Vermeegen. Teamlid sinds 2020 en verantwoordelijk voor bestellingen en logistiek bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Altijd geïnteresseerd in welke buitentoepassing de klant met ons hout maakt, houdt Brandon graag een praatje tijdens het opladen van een bestelling. Verder is hij een kei in plannen en organiseren, werkt graag samen en ziet het als een uitdaging om zichzelf en zijn werk te verbeteren.
  • Wordt blij van:
    Meedenken in het vinden van een oplossing tijdens het contact met de klant en diversiteit in zijn werk. Brandon: “Mijn werk is heel afwisselend. Het ene uur ben ik bezig met het klaarleggen van een grote order en het maken van een planning, het andere uur spring ik bij voor een spoedklus of help ik collega’s in de productie. De tijd vliegt dan voorbij.”
  • Typisch Brandon:
    Als Brandon echt iets wil, gaat hij hier ook voor. Hoe dan ook. Opgeven is voor hem geen optie. Trots is hij op de productkennis die hij in korte tijd heeft vergaard. “Ik ben nieuwsgierig aangelegd en leer er graag nieuwe dingen bij.”

Het betere buitenleven?
Brandon: “Ik heb graag mensen om me heen en trek dan ook veel op met vrienden. Om samen buiten te sporten of te klussen aan een buitenverblijf. Samen met ons dochtertje ga ik ook graag naar buiten en zoek ik de mooiste plekjes op. Zoals de kinderboerderij of het bos. In de zomer gaan we naar het buitenbad. We doen altijd wel iets dat buiten kan, omdat we het belangrijk vinden dat onze dochter opgroeit in de natuur. Voor de kinderopvang hebben we dan ook gekozen voor een plek waar activiteiten buiten worden gedaan. Zoals kunstwerkjes maken met materialen uit de natuur.”

Favoriete buitenproject?
Brandon: “Mijn favoriete buitenproject is het Plaswijckpark in Rotterdam. Een echte buitenbeleving voor jong en oud. Van Brandwijk Hoveniers maakte voor de vlottenrondvaart met ons hout de beschoeiing, de aanlegsteiger, het hekwerk en de 15 vlotten. Je kunt er samen met je vader, oma of iemand anders een vlot pakken en rondom het Aai-land varen. Met een prikstok duw je jezelf voort door het water en onderweg vaar je langs de Boshut, verschillende dieren en onder bruggen door. Zodra het weer het toelaat en het park weer open is, gaan m’n dochtertje en ik daar zeker een kijkje nemen.”

Brandende vraag?

Brandon en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

 Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners