Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Corina

Maak kennis met onze houtkenner Corina Bijl-Kamp. Teamlid sinds 2009. Verkoopadviseur bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Denkt mee over de meest handige en praktische houttoepassingen. Heeft een klant een minder makkelijke vraag? Laat dat maar aan haar over. Met haar charme en het brede netwerk van Van der Sijde komt ze altijd tot een oplossing.
  • Wordt blij van:
    Alles benutten wat nog van waarde kan zijn. Is bijvoorbeeld een partij hout op het eerste oog niet 100% tiptop? Corina ziet altijd mogelijkheden, zodat klanten er nog van alles mee kunnen maken.
  • Typisch Corina:
    Altijd bezig en hongerig om iets nieuws te leren. Motto? ‘Niet uitstellen, meteen doen.’

Het betere buitenleven? 

Corina: "Ik vind het heerlijk om buiten in onze moestuin te werken. Samen met m’n kinderen. Fijn om te zien dat zij, net als ik, ook zo graag buiten zijn. Meehelpen in de tuin is een mooie gelegenheid om minder achter een beeldscherm te zitten en spelenderwijs van alles te ontdekken over de natuur.

Aan het einde van zo’n tuinwerkdag zitten we met ons hele gezin gezellig aan onze picknicktafel onder onze houten overkapping. Met een lekkere pan soep van groenten uit eigen moestuin. Blijer kun je me niet maken. Want naast zorgen voor klanten, doe ik dat ook graag voor tuin en gezin. Ik ben zelf erg blij met onze moestuin. Daarom ben ik ook fan van de moestuin- en kweektafels die wij maakten in opdracht van VISSERgroen. Deze hovenier en inrichter van buitenruimtes maakt deze tafels op stahoogte voor diverse zorginstellingen. Senioren en mensen met een beperking kunnen zo toch naar hartenlust moestuinieren. Een aantal tafels is bijvoorbeeld geschikt gemaakt voor mensen in een rolstoel. Maar ze zijn ook heel handig als je wilt moestuinieren, maar geen geschikt stukje grond hebt in je tuin.”

Brandende vraag?

Corina en alle andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.


Ontmoet de andere houtkenners