Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Frank

Maak kennis met onze houtkenner Frank Reedijk. Teamlid sinds 2006. Verkoopadviseur en planner bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
  • Als verkoopadviseur houdt Frank van een gezellig praatje, maar ook van plannen, puzzelen en meten totdat alles klopt. “Het is voor mij een sport om een zo efficiënt mogelijke ketelvulling te hebben zodat iedereen weer op tijd zijn hout op kan halen.”
  • Wordt blij van:
  • Persoonlijk contact met de klant en de chauffeurs. “Veel chauffeurs van onze loonwerkklanten komen hier al jaren wekelijks. Je leert elkaar daardoor beter kennen en dan wordt het vaak meer dan een oppervlakkig praatje. Natuurlijk is een geintje leuk maar ook een wat serieuzer gesprek, oprecht interesse in elkaar tonen, dat maakt dit werk leuk.” Een beetje stress? Geen probleem, want ook met wat meer werkdruk voelt Frank zich als een vis in het water. “Als we maar relaxed blijven en kunnen lachen”.
  • Typisch Frank:
  • Met een geduldige, enthousiaste en een vriendelijke houding is Frank een graag geziene collega en sparringpartner voor de klant. Met zijn motto ‘Wat je zegt, moet je doen’ weet hij de rust te bewaren, de wensen van de klant centraal te zetten en ervoor te zorgen dat alles op tijd weer afgehaald kan worden.

Het betere buitenleven?

Frank: “Op mijn racefiets voel ik mij heerlijk ontspannen. Als ik in de wintermaanden, bijvoorbeeld door het slechte weer, minder vaak kan fietsen, is dat echt een straf. Maar naast stevig doortrappen, houd ik ook wel van mijn gemak nemen. Bijvoorbeeld aan zee met de kinderen spelend in het zand of op het terras, genietend met m’n gezicht in de zon en een biertje.”

Favoriet project?

Frank: “Mijn favoriete projecten zijn projecten waar we met elkaar ergens voor gaan. Goed overleg en afspraken nakomen. Ik ben er trots op dat het bij ons verduurzaamde hout onder andere ook gebruikt wordt voor strandtenten langs de hele Nederlandse kust, zoals de strandtent waar ik geportretteerd ben, Strandclub Zee. Een knap staaltje vakmanschap van de bouwers van Meerkerk Houtbouw. Onze strandtenten kunnen wel een hart onder de riem gebruiken na de lockdown dit voorjaar. Strandclub Zee is gelukkig weer geopend en is direct vanaf de weg bereikbaar via een brug. Het staat op palen, omdat het paviljoen meerdere keren per jaar echt in zee staat. Uniek en zeker een bezoek waard.”

Brandende vraag?

Frank en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners