Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Ivo

Maak kennis met onze houtkenner Ivo van Bennekom. Teamlid sinds 2020 en verantwoordelijk voor verkoop & advies bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Sociaal handig als hij is, denkt Ivo graag mee met collega’s bij het uitwerken en calculeren van een offerte. Staat met veel plezier klanten te woord om te helpen bij het maken van keuzes tijdens het uitzoeken van materialen voor de beste buitentoepassing.
  • Wordt blij van:
    Adviseren en meedenken en steeds weer nieuwe dingen leren in zijn contact met klanten. Om deze ervaringen weer toe te passen in een volgend advies.
  • Typisch Ivo:
    Behulpzaam naar collega’s en klanten. Zegt nooit dat iets niet kan, maar denkt in oplossingen waar het gaat om advies en uitwerking van een buitentoepassing. Zijn motto is dan ook: “Eerst proberen, dan pas concluderen of iets wel of niet mogelijk is.”

Het betere buitenleven?
Ivo: “Ik speel graag een potje voetbal met mijn kinderen. Maar ook help ik ze met het maken van een veilige en stevige boomhut in het weiland naast ons huis. Daarnaast timmer ik graag aan onze houten overkapping. Momenteel maak ik klapdeurtjes en het volgende project is een buitenkeuken waar we, weer of geen weer, lekker buiten kunnen koken. Naast thuis zijn, gaan we ook graag naar m’n schoonouders die een vakantiehuisje hebben midden in de bossen op de Veluwe. Samen met mijn gezin breng ik ook daar graag vrije tijd door. De frisse boslucht zorgt ervoor dat ik m’n hoofd kan leeg maken.”

Favoriete buitenproject?
Ivo: “Mijn favoriete buitenproject is deze trap voor op het eiland Tiengemeten. Opdrachtgever was Boonstoppel Groen uit Klaaswaal: leverancier van diensten in groenaanleg, groenbeheer en groenonderhoud. Zij maakten in opdracht van Natuurmonumenten de tekening voor deze trap en vroegen ons voor het leveren van de onderdelen. Samen met collega Jos maakte ik de calculatie voor de maten en hoeveelheid benodigd hout. De op maat geschaafde en gezaagde onderdelen van de trap zijn van FSC, 100% Angelim Vermelho en FSC 100% Azobé. Om de trap veilig te laten betreden door wandelaars hebben we de gegroefde dekdelen van de trap voorzien van gripstrippen. Naast deze grote, leveren we ook kleinere trappen op maat.”

Brandende vraag?

Ivo en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners