Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Johan

Maak kennis met onze houtkenner Johan Mulder. Teamlid sinds 1991. Verantwoordelijk voor het terreinbeheer en kunstenaar in het vervoeren van onmogelijke pakketten bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Zijn officiële functie nu is terreinbeheerder, maar hij doet veel meer dan zorgen dat het terrein spic en span op orde is. In de bijna 30 jaar dat Johan bij Van der Sijde werkt, heeft hij wel zo’n beetje alles beetgepakt wat je maar kunt bedenken. Geen kantoorwerk, want als ‘buitenman’ is dat niet helemaal zijn ding. Wel is hij op en top thuis in ketels wisselen, de vrachtwagens laden en lossen en manoeuvreren met de heftruck.
  • Wordt blij van: 
    Pakketten hout van wel 14 meter lang op de lepels van de heftruck de loods in manoeuvreren. Dat vindt hij altijd wel een sport, want: “Hoe ingewikkelder de vracht, hoe mooier ik het vind”
  • Typisch Johan:
    Vriendelijk, van vele markten thuis en altijd bereid een helpende hand toe te steken. Kortom: met zijn jarenlange ervaring, een houtkenner waar klanten op kunnen bouwen. Zijn motto? “Met samenwerken komen we heel ver”.

Het betere buitenleven?

Niet alleen als allround vakman, maar ook in zijn vrije tijd is Johan altijd bezig en een liefhebber van afwisseling. Met zijn hobby’s -van fietsen of vissen in de Hoeksche Waard tot tuinieren in eigen tuin- heeft hij altijd genoeg om handen. Als ‘buitenman’ kun je hem, zeker met het mooie zonnige weer, niet blijer maken. En anders helpt hij anderen wel een handje bij het mooi maken van hun buitenplek.

Favoriete buitenproject?

Johan: “Ik heb heel wat ketels gewisseld in mijn leven en dus aardig wat hout voor klanten verduurzaamd. Soms zitten er echte pareltjes tussen. Zo komt er af en toe een adelaar, een hond of zelfs een leeuw van hout voorbij. Daar heb ik wel iets mee. Want die dieren zijn natuurlijk prachtig en helemaal met de hand gemaakt. Mooi toch, om zoiets in je tuin te zetten? Elke keer is het weer een uitdaging om ze goed in de ketel te laten passen. Want het gaat er om dat het hout gelijkmatig kleurt. Best spannend, want je wil natuurlijk wel dat het kunstwerk na afloop mooi egaal gekleurd tevoorschijn komt.”

Brandende vraag?

Johan en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op FACEBOOK of neem een kijkje op onze PINTERESTBORDEN.

Ontmoet de andere houtkenners