Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Leo

Maak kennis met onze houtkenner Leo Kramp. Teamlid sinds 1997. Verantwoordelijk voor het verzamelen en klaarleggen van de orders bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Grote kans dat negen van de tien materialen die je als klant afhaalt of geleverd krijgt, eerst door de handen van Leo zijn gegaan. Zijn kritische blik en bijna fotografisch geheugen maken dat hij bijna onvervangbaar is in zijn werk. Waarvoor wil je hout inzetten? Leo zorgt ervoor dat je precies dat hout uit de voorraad krijgt waarmee je de beste buitentoepassing maakt.
  • Wordt blij van:
    Grote klussen waar veel verschillende soorten houtsoorten in zijn verwerkt en op diverse manieren zijn toegepast. Als orderpicker is Leo in zijn element als hij met collega’s kan samenwerken om bestellingen zo goed mogelijk af te handelen. Want het beste resultaat krijg je volgens hem door het werk met elkaar af te stemmen.
  • Typisch Leo:
    Als hij een auto of vrachtwagen al van verre herkent, schiet Leo uit de startblokken om de order erbij te halen. Met zijn fotografische geheugen weet hij precies waar alle orders op het grote buitenterrein klaarstaan en voor wie. Nog voordat de klant het terrein van Van der Sijde oprijdt, staat het bestelde al gereed.

Het betere buitenleven?

Leo: “Ik zoek mijn ontspanning zoveel mogelijk buiten. Voor een buitenmens als ik betekent dat vooral vrijheid. In mijn vrije tijd tuinier ik graag. Ook klus ik regelmatig bij een van mijn dochters, die net is gaan samenwonen, en loop ik met mijn vrouw en honden in de polder.”

Favoriete buitenproject?

Leo: “Omdat ik van tuinieren houd, kijk ik graag hoe anderen hun tuinen inrichten. Het meest onder de indruk ben ik van daktuinen, zo’n oase van groen boven op je woning. Nu mensen meer thuiswerken, kan ik me voorstellen dat er vooral in steden meer belangstelling komt voor deze manier van tuininrichting.
Zo legde Waardkracht buitenruimteadvies & realisatie een daktuin aan in Papendrecht. Het terras en de groenbakken zijn gemaakt van vuren. Zo zie je dat je niet altijd de duurste materialen nodig hebt om het buiten bijzonder te maken. En geïmpregneerd met bruin Tanatone gaat zo’n mooie daktuin best lang mee.”

Brandende vraag?

Leo een de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners