Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Lies

Maak kennis met onze houtkenner Lies Verschoor. Teamlid sinds 2007. Verantwoordelijk voor levering van het rondhout en het kraanwerk bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Behulpzaam, secuur en kenner van alles wat met rondhout te maken heeft en daardoor ook een kundige kraanbestuurder. Met heel wat jaren ervaring in de productie een vakkundig kwaliteitscontroleur van al het maatwerk dat voor klanten de deur uitgaat.
  • Wordt blij van:
    Een bedankje, wanneer mensen tevreden de deur uitgaan. Ziet iemand de mooiste palen helemaal onderop de stapel liggen? Lies helpt graag een handje om de klant hier blij mee te maken. “Geen probleem, alles kan”.
  • Typisch Lies:
    Kan in zijn vrije tijd uren bezig zijn met het verzamelen van miniaturen  en modelbouw. In verband met Corona is het bezoeken van beurzen en musea nu niet mogelijk, maar in de modelbouw gaat zijn voorkeur uit naar oorlogsvoertuigen. Het geduld en de precisie waarmee hij de modellen in elkaar zet, komt ook goed van pas bij zijn werk.

Het betere buitenleven?

Lies: “Oktober is meestal een echte boomplant maand, mits het in de zomer niet te droog is geweest. Bij gemeentes zijn hier vaak aan het einde van het jaar nog ‘potjes’ voor over, zodat wij als houtbedrijf de boompalen mogen leveren. Elk aangeplant boompje krijgt zo een steuntje om op te groeien. Als liefhebber van de natuur, vind ik dit een mooi initiatief. Ook fijn dat ik hier vanuit mijn werk aan kan bijdragen. Want ook ik wandel en fiets graag in een groene omgeving. En dat gun ik iedereen!”

Favoriet buitenproject?

Lies: “Loon- & Grondverzetbedrijf Markusse vernieuwt momenteel de afrastering langs het fietspad naast de dijkweides in Zuidland. Zelf fiets en wandel ik graag in de Hoeksche Waard of in Brabant. Maar het prachtige natuur- en recreatiegebied Bernisse in “Sland” (zoals Zuidland in het plaatselijke dialect genoemd wordt) is een echte aanrader.

Met Markusse werken wij inmiddels al heel wat jaren prettig samen. Voor hun cultuurtechnische werk vinden wij het fijn dat wij een zo compleet mogelijk pakket kunnen aanbieden. Voor dit project in Zuidland leverden wij bijvoorbeeld, naast een flinke partij kastanjepalen, ook ijzeren dampalen, hekken, gaas, krammen en grippels. Dan ontzorg je de klant, en daar houd ik van.”

Brandende vraag?

Kraanmachinist en maatwerkcontroleur Lies Verschoor en alle andere houtkenners van Van der Sijde adviseren graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Hebt u een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners