Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Michel

Maak kennis met onze houtkenner Michel de Baat. Teamlid sinds 1996. Verkoopadviseur en ICT verantwoordelijke bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Met een brede belangstelling en een gezonde nieuwsgierigheid wil Michel graag weten wat de klant bezighoudt. Als verkoopadviseur geeft hij persoonlijke aandacht en weegt hij de voors en tegens zorgvuldig af om tot een goed advies te komen. “Natuurlijk kun je gaan voor een standaardproduct, maar ik doe altijd graag wat meer onderzoek. Want ik wil het beste voor de klant en daarmee ook voor ons houtbedrijf. Daar maak ik het mezelf misschien niet altijd even makkelijk mee, maar als je echt iets wilt kan het ook”.
  • Wordt blij van:
    De klant verrassen door soms een beetje buiten de box te denken. “Door alles van meerdere kanten te bekijken, help ik  klanten verder en kan ik iets aanraden waar ze in eerste instantie zelf niet aan hadden geacht. Leuk als de klant daarna laat weten dat hij blij is met het resultaat."
  • Typisch Michel:
    Belangstellend voor zijn medemens en altijd met het gemeenschappelijke doel voor ogen. Met zijn bescheiden instelling schuift hij liever een ander naar voren, dan dat hij zichzelf op een podium zet.

Het betere buitenleven?

Michel: “Buiten zijn is voor mij genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Alleen al dicht bij huis is veel te ontdekken om van te genieten. Zeker in de Hoeksche Waard, want ik houd veel van het weidse polderlandschap met z’n mooie vergezichten. Ook het plezier wat heb ik langs de lijn op het voetbalveld versta ik onder het betere buitenleven. Als vrijwilliger versla ik af en toe voetbalwedstrijden en train ik een jeugdvoetbalteam. Door het coronavirus was dat een tijdje niet meer mogelijk, maar deze maand gaan we er weer tegenaan. AIs het straks wat minder mooi weer is? Dan schuil ik in de dugout die door de Club van Honderd van ons hout is gemaakt. Jaren geleden heeft Van der Sijde Hout de overkapping gesponsord waar ik op de foto in sta, deze doet dienst als kassa- en drankuitgifte, beter bekend als de Volière.”

Favoriet buitenproject?

Michel: “Naast mijn activiteiten voor de voetbalvereniging, ben ik in mijn vrije tijd ook veel buiten vanwege de bijbaantjes van mijn dochters. In weer en wind help ik met hun krantenwijk en verzorgpaard. Ik doe het allebei graag. Toen de meiden nog veel kleiner waren hadden wij een abonnement in Diergaarde Blijdorp. De opdrachten die ik vanwege mijn werk in het park had, maakten het extra leuk. Zoals de keer dat ik betrokken was bij de inrichting van de krokodillenrivier op de Savanne. Hoe moet het eruit zien en welke bouwmaterialen gaan we daarin toepassen? Fantastisch om een bijdrage te hebben geleverd aan zo’n bijzondere buitentoepassing.

Brandende vraag?

Verkoopadviseur Michel en alle andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners