Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Miranda

Maak kennis met onze houtkenner Miranda de Vrij. Teamlid sinds 2012 en verantwoordelijk voor inkoop en voorraadbeheer bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Als verantwoordelijke voor de voorraad is Miranda pas echt tevreden als het beheer ervan op orde is. Daarvoor onderhoudt ze regelmatig contact met leveranciers en zorgt ze ervoor dat zij zich aan de leveringsafspraken houden. “Want dan kunnen we onze klanten blij maken met waar ze voor komen. Mocht iets toch onverhoopt niet op voorraad zijn, dan schakelen we snel en denken we creatief mee bij het vinden van een alternatief.”
  • Wordt blij van:
    Samen met collega’s of leveranciers af en toe een geintje maken tijdens het werken. Als er een opmerking of grap wordt gemaakt, is Miranda altijd degene die hem inkopt. Verder is ze graag creatief bezig. Geeft ze naast haar werk bij Van der Sijde, eco-les op de basisschool in het dorp waar ze woont en maakt ze samen met kinderen dingen van het schade en afvalhout.
  • Typisch Miranda:
    Als iemand iets aan Miranda vraagt om te doen, doet ze het ook. Afspraak is afspraak en haar motto is dan ook: “Ik kom mijn beloften altijd na.”

Het betere buitenleven?
Miranda: “Picknicken en samen buiten eten vind ik heerlijk om te doen. Met mijn gezin er op uit met de camper en dan ergens een tafel neerzetten of picknicken aan een picknickbank op een mooie plek in de natuur. Ook ben ik graag in onze tuin, om te tuinieren en planten te schikken. Zet mij maar neer met een stoel tussen het groen. Ik kan dan zó genieten van al dat leven om me heen. Maar ook ga ik graag op pad met onze hond. Buiten zijn betekent voor mij loslaten en ontspannen.”

Favoriete buitenproject?
Miranda: “Mijn favoriete buitenprojecten zijn projecten die kinderen verbinden met buiten. Neem de Bûûtenplaets bijvoorbeeld. Een natuurspeelplaats aan de oostkant van het eiland Goeree-Overflakkee. Ik neem ons zoontje daar regelmatig mee naar toe. Op deze natuurspeelplaats kunnen kinderen van 4-14 jaar zich vermaken in een zand-waterspeelplaats, hutten bouwen, klimmen en klauteren. Terwijl de kids opgaan in hun speelavontuur, kunnen ouders of grootouders gezellig picknicken aan een van de houten picknickbanken die mede mogelijk gemaakt zijn door Van der Sijde Hout.”

Brandende vraag?

Miranda en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Zoek je inspiratie voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners