Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Rinaldo

Maak kennis met onze houtkenner Rinaldo Deunhouwer. Teamlid sinds 2019 en verantwoordelijk voor productie en maatwerk bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Houdt van afwisseling en precisiewerk. Krijgt Rinaldo de opdracht om een buitentoepassing op maat te maken, dan spreekt hij, samen met zijn directe collega’s Steffan en Niels, eerst door hoe ze te werk gaan. “Want door samen te werken, krijg je het beste resultaat. Het liefste werk ik met elkaar aan grote maatwerkprojecten, bijvoorbeeld aan een houten brug die we onlangs voor een klant maakten.”
  • Wordt blij van:
    Als hij weet waar hij iets voor doet. “Zo kwam een klant letterlijk een keer de productieruimte inrennen om te vertellen hoe geweldig hij het hekje vond dat we voor hem maakten. Toen hij vroeg of we het hek ook in andere houtsoorten konden maken, gingen we direct voor hem aan de slag. Zijn enthousiasme stak ons aan en zorgde voor nog beter teamwork.”
  • Typisch Rinaldo:
    Vrolijk en kalm als hij is, bewaart Rinaldo altijd de rust. Ook tijdens drukke en hectische momenten als veel tegelijk af moet. En loopt iets niet zoals het moet, dan zoekt hij altijd eerst zelf naar een oplossing. Zijn motto is dan ook: “Voor ieder probleem is een oplossing. En die oplossing is dichterbij dan je denkt.”

Het betere buitenleven?
Rinaldo: “Ik zorg voor rust binnen ons gezin en met elkaar buiten zijn draagt daar aan bij. Is het droog en lekker weer, dan ga ik graag met mijn vrouw en kinderen op pad. Samen wandelen in het bos of op het strand. Maar met elkaar fietsen vind ik ook erg leuk om te doen. Met mijn jongste dochter, die gek is van vogeltjes, zoeken we bij ieder geluidje samen op welke vogel het is. Ik kan dan zo genieten van hoe die jonge generatie zich daar al mee bezighoudt. Tijdens de momentjes voor mezelf sleutel ik graag aan m’n auto. Net als doordeweeks tijdens het werken bij Van der Sijde Hout, ga ik dan helemaal op in dat precisiewerk.”

Favoriete buitenproject?
Rinaldo: “Ons werk is heel divers maar één van de klanten waar wij heel blij mee zijn, is Gijsen Groenvoorziening uit Breda. Op hun facebookpagina Gijsen Groen kun je zien dat zij voor een aantal opdrachtgevers ook samenwerken met Drissendesign. Zij tonen het ontwerp in een video waardoor je vooraf kunt zien hoe je tuin er uitkomt te zien als de klus geklaard is. Op onze afdeling maken wij voor Gijsen met name privacy schermen en -deuren voor de woningcoöperatie waar zij mee samenwerken. Deze groen geïmpregneerde schermen van vurenhout met een extra plank worden speciaal naar wens van Gijsen gemaakt zodat er eenheid ontstaat in de wijk en iedere bewoner in zijn of haar tuin optimale privacy heeft.”

Brandende vraag? 

Rinaldo en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners