Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Sjanie

Maak kennis met onze houtkenner Sjanie Deunhouwer-de Ruiter. Teamlid sinds 1989. Verantwoordelijk voor het kwaliteitszorgsysteem en schatkistbewaarder van Van der Sijde Hout.

  • Expertise:
    Met de meeste dienstjaren van ons allemaal heeft Sjanie heel wat petten op gehad. Een veelzijdig houtkenner met kennis van onze klanten en een goed gevoel voor cijfers. Het kwaliteitshandboek opstellen en de FSC- en PEFC-certificaten bewaken? Zij regelt het allemaal tot in de puntjes.
  • Wordt blij van:
    Duikt graag ergens in om iets tot op de bodem uit te zoeken en is een kei in documenteren en registreren. Dat komt goed van pas bij het op orde maken van het kwaliteitshandboek en het verkrijgen van productcertificaten. Jaarlijkse controle of audit? Kom maar op, het is allemaal op orde.
  • Typisch Sjanie:
    Perfectionistisch en leergierig als ze is, zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Motto? "Zeggen wat je doet, maar ook doen wat je zegt."

Het betere buitenleven? 

Sjanie: "We hebben net onze tuin opgeknapt en als echte buitenmensen zijn we hier vaak aan het werk. Ook aan het verzorgen van onze schapen, geiten en pony’s, hebben we onze handen vol. Met onze dochter en kleindochters hebben we hier veel plezier in, zeker tijdens de lammertijd. Het is altijd weer spannend en zo mooi om te zien hoe de kleine dieren ter wereld komen en ronddartelen.

Ik ga er ook graag op uit met de fiets. Mijn fototoestel gaat dan mee voor mooie natuurfoto’s en regelmatig fotografeer ik een buitenproject van een klant. Ook loop ik met de kleinkinderen vaak een rondje in dit natuurgebied in de Hoeksche Waard. Zo neem ik ze mee in mijn liefde voor de natuur en ontdekken we samen hoe alles groeit en bloeit.”

Favoriet buitenproject?

Mijn favoriete buitenproject is op dit moment onze nieuw aangelegde tuin! Ik ben een buitenmens en neem ook mijn kleinkinderen zoveel mogelijk mee naar buiten. Het kan op dit moment even niet, maar we gaan graag met ze naar Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo. Voor deze klant hebben wij indertijd ons eerste FSC project gerealiseerd. In de giraffenstal in de vorm van een ui en de brug hier naartoe, zijn duurzame materialen verwerkt zoals hout met FSC keurmerk. Met zon FSC certificaat weet je dat het hiervoor gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zoiets past helemaal bij deze dierentuin die zorg voor de natuur belangrijk vindt. Wanneer ik hier ben, voel ik me best een beetje trots dat ik vanuit mijn werk een steentje bijdraag aan dit soort mooie en duurzame initiatieven.”

Brandende vraag?

Sjanie en alle andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners