Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Steffan

Maak kennis met onze houtkenner Steffan Köksal. Teamlid sinds 2018 enverantwoordelijk voor maatwerk en productie bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise: 
    Bijzonder maatwerk waar veel bij komt kijken, gaan vaak direct naar Steffan. Zijn perfectionistische instelling en gevoel voor mooie afwerking, maken de buitentoepassingen die door zijn handen gaan extra bijzonder.
  • Wordt blij van: 
    Afwisseling in zijn werk en maatwerk dat net even anders en afwijkend is. “Een klant blij maken met maatwerk dat van tevoren goed is uitgedacht, daar kan ik de hele dag mee bezig zijn. De tijd vliegt dan voorbij.”

  • Typisch Steffan:
    Heeft liever dat iets 10 minuten langer duurt,dan dat hij een maatwerkproject afraffelt, want Steffan gaat in zijn werk voor een tien. En hebben zijn collega’s hulp nodig omdat iets even niet lukt of af komt, springt hij altijd bij. Want als je echt iets wilt, dan lukt het altijd. 

Het betere buitenleven? 

Steffan: “Ik vind het fijn om te wandelen en tijdens die wandeling bij te praten met mijn vrienden en broertje die in Duitsland wonen. Komen ze naar Nederland, danpakken we de fiets of trappen we een balletje met elkaar. Als we elkaar lang niet hebben gezien, merken we vaak niet eens hoe ver we al op pad zijn. Als ik dan na zo’n wandeling op m’n telefoon kijk, zie ik regelmatig 20 km op de stappenteller staan.”

Favoriete buitenproject?

Steffan: “Mijn favoriete buitenproject is de beleeftuin die Verheij Integrale groenzorg maakte voor De Reehorst in Reeuwijk. Het ontwerp van deze beleeftuin gaat uit van de negen elementen van dagbesteding, bedacht door beleeftuinontdekker Willy Schuurman. Het maken van de houten brug voor deze doe-tuin werd voor mij extra bijzonder toen ik hoorde dat deze tuin de bewoners stimuleert om meer van buiten te genieten en elkaar daar te ontmoeten. Want wij maken buiten graag bijzonder voor iedereen.”

Brandende vraag? 

Steffan en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook.

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners