Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons team staat voor u klaar!

Wij zijn op maandag t/m donderdag van 07:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12.30 uur bereikbaar op 078 674 88 00

Naar de contactpagina

Jos

Maak kennis met onze houtkennerJos Kruijthoff. Teamlid sinds 2000 en verkoopmanager bij Van der Sijde Hout.

  • Expertise
    Als verkoopmanager met een eigen kijk op hout en verantwoord bosbeheer, volgt Jos op de voet wat er zich in de houtwereld afspeelt. Met oog voor detail denkt hij aan alles wat nodig is om een project succesvol uit te voeren. Logistieke processen regelt Jos tot in de finesses en regelmatig puzzelt hij op de meest efficiënte aanpak van een opdracht. En voldoet een partij hout niet onze kwaliteitseisen? Dan vindt hij altijd wel een afnemer die er een toepassing voor heeft.
  • Wordt blij van: 
    Calculeren en samen met de klant ontdekken wat de beste materialen zijn voor een buitenproject. Vindt het mooi als een klant een foto opstuurt van het eindresultaat. Maar het liefst gaat Jos zelf even bij de klant langs, om met eigen ogen te zien hoe het plan en de geleverde materialen zijn toegepast.
  • Typisch Jos: 
    Recht door zee, down to earth en met een groot hart voor de natuur. Houdt meer van doen dan van praten. Met het motto ‘Het komt altijd wel goed’ houdt Jos het hoofd koel, ook als het in zijn werk anders loopt dan gepland.

Het betere buitenleven? 

Voor Jos is dat: golfen, lange wandelingen met de hond of lekker even uitwaaien aan zee. En op zo’n tochtje door de natuur legt hij de mooiste vergezichten vast met de camera van zijn telefoon. Steeds vaker stuurt hij ook zijn drone behendig over weidse landschappen en maakt hij er de prachtigste filmopnames van. Zo laat hij vanuit de lucht ook anderen meegenieten van de veelzijdige natuur in de Hoeksche Waard.

Favoriete buitenproject? 

Jos: “Als echte houtliefhebber vind ik dat lastig kiezen. Mijn absolute favorieten zijn het renovatieproject met RCN Vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp en de aanleg van de survivalbossen van Outdoor Valley in Bergschenhoek en The Outdoor Pact in Made. Klanten die zich, ieder op hun eigen manier, specialiseren in het organiseren van buitenactiviteiten voor jong en oud.

Bij Outdoor Valley en The Outdoor PACT leveren wij hout en materialen voor de obstacle runs. Bij Vakantiepark Toppershoedje werken we samen aan oplossingen voor het gefaseerd renoveren van het park. Zo leveren wij prefab vlonders en trappen. In dit soort projecten komt voor mij alles bij elkaar: kennis, creativiteit en het enthousiasme van mijn contactpersonen. Ja, dat zijn voor mij wel echt de krenten in de pap.”

Brandende vraag?

Jos en de andere houtkenners van Van der Sijde adviseren u graag bij het maken van de beste buitentoepassingen voor het betere buitenleven. Een brandende vraag over een lopend of toekomstig project? Vraag maar raak! Stuur de vraag via ons contactformulier op de website en wij helpen u graag verder. Bellen met 078 674 88 00 kan natuurlijk ook. 

Inspiratie nodig voor mooie buitentoepassingen? Volg ons dan op Facebook of neem een kijkje op onze Pinterestborden.

Ontmoet de andere houtkenners